Extreem grote woningen!
Laatste woningen nog beschikbaar
Hof van Hamerden
Wilt u dit als uitzicht?
Laatste woningen nog beschikbaar
header_button_gedraaid_2.png

Locatie

“Hof van Hamerden” is voor doorstarters een prachtkans om een nieuwe, comfortabele en energiezuinige woning te kopen. Westervoort ligt centraal en is met de auto goed bereikbaar via de A12 en slechts 10 minuten van het centrum van Arnhem.

 

Hof van Hamerden

“Hof van Hamerden” ligt in een mooi stukje Westervoort. Enerzijds vlakbij een forellenvijver en de dijk met landelijk groen, anderzijds aan het riviergebied en uiterwaarden. 

Westervoort beschikt sinds eind 2011 over een treinstation op de spoorlijn Arnhem-Doetinchem-Winterswijk, maar er zijn daarnaast ook diverse busverbindingen met Arnhem en de omliggende dorpen. 

In het centrum van Westervoort bevindt zich een deels overdekt winkelcentrum met een grote verscheidenheid aan winkels: supermarkten, drogisterijen, kledingzaken, boekhandel en de plaatselijke middenstand.

 

Sport, cultuur en onderwijs

Onderwijsgelegenheden zijn er in Westervoort voldoende aanwezig in de vorm van een aantal basisscholen. Daarnaast bevinden zich in Westervoort diverse sportverenigingen waaronder; een tennisvereniging, manege, balletschool, voetbalverenigingen en een sporthal met zwembad waar diverse sporten kunnen worden beoefend. Tevens is er een sociaal-cultureel centrum plus sportzaal. Met al deze voorzieningen kent Westervoort een rijk verenigingsleven, zowel op sport-, amusement als cultuurgebied. 

Wilt u op een van de mooiste plekjes van Westervoort wonen? 
Dan is een woning op “Hof van Hamerden” wellicht iets voor u!

Voordelen

  • Goed bereikbaar
  • Beschikt over een treinstation
  • Op 10 minuten van Arnhem
  • Verscheidenheid aan winkels

 

 

 

 

 

 

 

Westervoort
Westervoort
Westervoort
Westervoort